Alexia cu inimioara TalentON 2.4 (369 of 137)

Atelierul de muzica te asteapta sa iti desoperi sau sa iti redescoperi talentul. Nu e nevoie sa te intrebi daca ti se potriveste sau nu, trebuie doar sa indraznesti. Se poate face performanta in timp ce te distrezi? Ei, bine, da. Sunt milioane de oameni care invata sa cante, dar cei care ajung sa aiba succes sunt doar aceia carora le place la nebunie ceea ce fac si reusesc sa si transmita asta. Vino sa experimentezi, vino cu intrebari despre muzica sau despre cum te auzi tu, vino sa incerci cele mai interesante seturi de vocalize, vino sa compui unele noi chiar tu.

Ai visat ca vei face parte din echipa unui musical dupa ce termini scoala? Vino in aceasta vacanta sa inveti cum se face si ce ingrediente sunt in reteta unui hit. Vino sa vorbesti cu profesionisti din showbiz si cu copii de varsta ta care deja au reusit!

Cauti un producator pentru ca ai vrea sa lansezi o piesa? Cauti dansatori pentru videoclipul tau? Cauti un regizor care sa ti-l filmize? In Talent ON Camp nu e nevoie sa cauti decat in camera alturata, pentru ca ei sunt toti acolo si, mai mult, si ei te cauta pe tine.

inscriere