Intrebari frecvente

Cand are loc tabara?

  • 7-13 iulie 2024
  • 14-20 iulie 2024 sau
  • 7-20 iulie 2024

Ce ateliere sunt?

Muzica

Dans

Engleza

Actorie

Foto-video si productie video

Unde se face tabara?

Tabara se desfasoara la Complex Casa Alex

str Razboieni nr 66, Ghermanesti,Jud Ilfov
077170 Comuna Snagov, Ilfov

www.complex-alex.ro

Cand trebuie sa ajung in tabara?

Cazarea se face duminica, incepand cu ora 14:00. Prima masa ce se va servi in tabara este cina. Sambata, la finalul taberei, masa de pranz este primita la pachet.

Pot sa ma inscriu la mai multe ateliere?

Da, poti alege mai multe ateliere, si poti participa la mai multe ateliere pe parcursul taberei. Totusi e bine sa completezi care este atelierul preferat. In tabara, ai voie sa te razgandesti!

Cat costa?

O saptamana (7 zile, 6 nopti, de duminica pana sambata)

2350 lei – pret pentru toti copiii si adolescentii care revin in TalentON (au mai participat la TalentON sau Demoga Junior Camp). Totodata, toti membrii actuali Britanica si Contrapunct vor beneficia de acest discount.

2450 lei – pret “earlybooking” pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare primelor 10 locuri/serie.

2650 lei – pret pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare celor 10 locuri/serie “earlybooking”

Pentru frati, pretul se va comunica la cerere.

Doua saptamani (14 zile, 12 nopti, de duminica pana sambata, nu include noaptea dintre serii)

4300 lei – pret pentru toti copiii si adolescentii care revin in TalentON (au mai participat la TalentON sau Demoga Junior Camp). Totodata, toti membrii actuali Britanica si Contrapunct vor beneficia de acest discount.

4500 lei – pret “earlybooking” pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare primelor 10 locuri/serie.

4950 lei – pret pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare celor 10 locuri/serie “earlybooking”

 

Daca te decizi sa stai doua saptamani legate la Snagov, adica sa ramai inclusiv de sambata pe duminica in tabara, costul cazarii si al mesei pentru o zi este de 200 lei.

Nu ai gasit raspuns?

Trimite intrebarea ta

Send Question