Ce este?

Cea mai tare tabara de creatie si distractie! In vara aceasta vom avea 3 saptamani in care iti punem imaginatia la lucru si te provocam la distractie adevarata!

 

Unde?

Tabara se desfasoara la Complex Casa Alex

Adresa: str Razboieni nr 44, Ghermanesti

077170 Comuna Snagov, IlfovWeb: www.complex-alex.ro

 

Cand?

9-15 iulie si perioada scurta 12-15 iulie

16-22 iulie si perioada scurta 19-22 iulie

23-29 iulie si perioada scurta 26-29 iulie

Cat costa?

Perioada scurta (4 zile, 3 nopti, de miercuri pana sambata, doar pentru atelierele de voce, foto-video si engleza)

1400 lei

 
O saptamana (7 zile, 6 nopti, de duminica pana sambata)
 
2385 lei – pret cu discount 10%, pentru toti copiii si adolescentii care revin in TalentON (au mai participat la TalentON sau Demoga Junior Camp). Totodata, toti membrii actuali Britanica si Contrapunct vor beneficia de acest discount. Discountul de 10% se aplica la pretul intreg, nu la pretul earlybooking. 
 
2450 lei – pret earlybooking (doar 10 locuri/serie). Se aplica pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare celor 10 locuri/serie.
 
2650 lei  – pret intreg, dupa epuizarea locurilor early booking
 
 
Pentru frati, precum si pentru combinatii de perioade (doua saptamani, o saptamana si jumatate, doua saptamani si jumatate) pretul se va comunica la cerere.
 
Daca te decizi sa stai doua saptamani legate la Snagov, adica sa ramai inclusiv de sambata pe duminica in tabara, costul cazarii si al mesei pentru o zi este de 200 lei.
 
NOTA: Preturile de mai sus includ: accesul la ateliere (inclusiv la toata gama de echipamente audio-video), cazare, masa, acces nelimitat la piscina, acces la ping-pong si biliard, acces la terenul fotbalsi tenis.
 
 

Termene de plata

Earlybooking –  confirmarea rezervarii unui loc se face in ordinea efectuarii platilor. Avansul este de minimum 500 lei.

Rezervarea unui loc, dupa epuizarea locurilor early booking, se va face in momentul achitarii unui avans. Numarul de locuri pe serie este limitat.

Plata se poate efectua integral sau in rate (lunare, trimestriale).

Platile se pot face online, in contul bancar, sau numerar.