Ce este?

Cea mai tare tabara de creatie si distractie! In vara aceasta vom avea 2 saptamani in care iti punem imaginatia la lucru si te provocam la distractie adevarata!

 

Unde?

Tabara se desfasoara la Complex Casa Alex

Adresa: str Razboieni nr 66, Ghermanesti

077170 Comuna Snagov, IlfovWeb: www.complex-alex.ro

 

Cand?

  • 7-13 iulie 2024
  • 14-20 iulie 2024 sau
  • 7-20 iulie 2024

Cat costa?

 
O saptamana (7 zile, 6 nopti, de duminica pana sambata)

2350 lei – pret pentru toti copiii si adolescentii care revin in TalentON (au mai participat la TalentON sau Demoga Junior Camp). Totodata, toti membrii actuali Britanica si Contrapunct vor beneficia de acest discount.

2450 lei – pret “earlybooking” pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare primelor 10 locuri/serie.

2650 lei – pret pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare celor 10 locuri/serie “earlybooking”

Pentru frati, pretul se va comunica la cerere.

Doua saptamani (14 zile, 12 nopti, de duminica pana sambata, nu include noaptea dintre serii)

4300 lei – pret pentru toti copiii si adolescentii care revin in TalentON (au mai participat la TalentON sau Demoga Junior Camp). Totodata, toti membrii actuali Britanica si Contrapunct vor beneficia de acest discount.

4500 lei – pret “earlybooking” pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare primelor 10 locuri/serie.

4950 lei – pret pentru copiii si adolescentii care participa prima data la TalentON, pana la epuizare celor 10 locuri/serie “earlybooking”

Daca te decizi sa stai doua saptamani legate la Snagov, adica sa ramai inclusiv de sambata pe duminica in tabara, costul cazarii si al mesei pentru o zi este de 200 lei.

 
NOTA: Preturile de mai sus includ: accesul la ateliere (inclusiv la toata gama de echipamente audio-video), cazare, masa, acces nelimitat la piscina, acces la ping-pong si biliard, acces la terenul fotbalsi tenis.
 
 

Termene de plata

Earlybooking –  confirmarea rezervarii unui loc se face in ordinea efectuarii platilor. Avansul este de minimum 500 lei.

Rezervarea unui loc, dupa epuizarea locurilor early booking, se va face in momentul achitarii unui avans. Numarul de locuri pe serie este limitat.

Plata se poate efectua integral sau in rate (lunare, trimestriale).

Platile se pot face online, in contul bancar, sau numerar.